top of page

HOLDBESKRIVELSER

Vores dygtige undervisere er alle uddannede i at undervise ”Open Level” klasser med varierende niveau og erfaring, så du er velkommen til at vælge det hold der matcher dine muligheder ift. tid og type.

 

Leder du dog efter noget specifikt, og/eller vil du gerne vejledes ift. at læse og forstå vores holdplan, kan du benytte denne guide:

 

Yoga dækker over en mangfoldig verden af stilarter, eksotiske navne og forskellige former og formål. Mange af os her i vesten er kun bekendt med Asana, de fysiske stillinger, men faktisk er mindfulness, meditation og åndedræt (pranayama) i lige så høj grad en del af yogasystemet. Samtidig er yogavidenskaben, filosofien og litteraturen formuleret med enorm plads til fortolkning, hvilket betyder at oplevelsen vil variere stort fra underviser til underviser. Vores mål med det mangfoldige skema i YHAA har været at præsentere jer for en bred palet at vælge fra, med så megen plads til vores talentfulde yogalærer som muligt; mens vi stadig har tilpasset udbuddet til fast terminologi og kategorier.

Grundlæggende kan vi opdele holdtyperne således:

_yogadays_foto_johny-kristensen-31.jpg

Hatha

kaldes også klassisk yoga og ordet har både betydning af ”krævende fysisk udfoldelse” samt sammensmeltningen af sol/måne, nat/dag og yin/yang. Det gældende princip er, at der arbejdes i dybden med én stilling ad gangen og generelt foregår skift og guidance i et roligt tempo. Udover de hold der hedder Hatha finder vi også Yin yogaen her, som primært beskæftiger sig med siddende og liggende stillinger der holdes i længere tid for at stimulere b.la fascier/bindevæv. Vores Yin hold fås både tempererede og med varme på som Hot Yin. I denne kategori finder du også vores ”Gentle Flow” og ”Free Flow”

Vinyasa

også kaldet flow yoga, hvor dynamisk bevægelse kædes sammen med åndedræt og intention – ofte med en kreativ og legende tilgang. I disse klasser vil du opleve større varians, både ift. playlister, stillinger og rækkefølge end de typiske Hatha hold. Kategorien rummer også de mange Power yoga klasser, ”Morgenflow”, ”Blid Yoga og Mindfulness”, ”Hot Friday Release” og ”Sunday Morning Flow”.

Specialtyper

såsom Aerial yoga, hvor stillingerne udføres i en hængekøje, Hot yoga, hvor undervisningen foregår i et opvarmet rum udstyret med varmepaneler designet til yogabrug samt Kundalini yoga, hvor der arbejdes med mantra og Kriya (repetition af serier af bevægelse, ryst eller fri dans). I sidstnævnte kategori finder du vores ”Mantra Yoga”, ”Bevægelse og Bevidsthed”, ”Meditation og Afspænding” samt ”Mala Meditation”

FOR DIG DER SKAL HA’ RO PÅ

Prøv et af ugens mange Yin hold, Mandags Meditation, Yoga Nidra, Blid Vinyasa, Blid Yoga og Mindfulness eller Meditativt Morgenflow.

FOR DIG DER SKAL HA’ SVED PÅ PANDEN:

Alt der hedder noget med 2 til efternavn, Bevægelse og Bevidsthed, Power Flow (med og uden varme), Stræk og Styrk (med og uden varme), Hot Free Flow, Hot Friday Release og Mantra Yoga.

FOR DIG DER IKKE VED HVAD DU VIL HA’ – ELLER HVOR DU SKAL STARTE:

Hatha Yoga, Blid Yoga og Mindfulness (med og uden varme), Hot Power Hour, Yin og Yang Flow (med og uden varme), Sunday Morning Flow og Hot Yoga Basic.

bottom of page