_DSC0609.jpg

 WORKSHOPS

AND EVENTS

- If looking for more in-depth courses check out TEACHER TRAINING or IMMERSIONS

På et forløb hos YOGA HUSET får du:

• Fast mødedag og tidspunkt, hvor din plads er reserveret til dig.

 

• Som udgangspunkt er det de samme yogier og oftest færre på holdet og mere tid til dig.

 

• God mulighed for udvikling med fast underviser og andre yogier.

Løbende vil vi have flere forløb klar. Hold øje med siden her.

MEDITATION FOR ALLE

7 dages transformerende Sommer Bootcamp

Vi ved godt meditation er godt for både krop og sind, men mange af os tror vi ikke kan. I virkeligheden har du helt sikkert mediteret flere gange - bare uden at være bevidst om det.

På forløbet lærer vi forskellige teknikker, får en masse viden og værktøjer, samt vigtigst af alt: En fælles daglig meditationspraksis - meditation er nemlig én af de ting, der giver bedst resultater, når man gør det sammen med andre.

Vi mediterer ca. en halv time, men der skal beregnes lidt ekstra tid til første møde med introduktion, samt forberedelse og passende afslutning på dagens session.

Holdnr. Y225

Man 26 juli-søndag 1 aug. kl.08:00-08:45

i YOGA HUSET, Strandvejen 19.

 

Kr. 479

 

(Kr. 375 for medlemmer af YOGA HUSET og FOKUS Fitness, 405 for studerende og pensionister)

Yoga for Gravide

8 ugers forløb med skræddersyet træning og

forberedelse for krop og sind

Bliv klogere på din krop, babys tegn og fødslens faser med dette forløb guidet af Maj Ingemann-Molden, mor til 3 og uddannet Doula.

Det kan være svært at give kroppen den plads, den kræver - især, når lister og krav til os selv fylder for meget i hovedet. Når vi skaber mere rummelighed i kroppen, får vi også mere plads i sindet og tankerne.

Vi gennemgår "The dos and dont's," ser på teknikker, åndedræt, lette yogaøvelser og visualiseringer.

ALLE størrelser, aldre, trimestre og niveau kan være med.

Holdnr. Y226

Fredage kl.14-15:30 start fredag d. 30 juli

i YOGA HUSET, Strandvejen 19

 

Kr. 690

Kr. 605 for studerende, kr. 475 for medlemmer

af YOGA HUSET og FOKUS Fitness)

YOGA MOD STRESS 

V/Maria Abildgaard

Yoga giver dig ro til krop og sind. Med afsæt i nøje udvalgte yogastillinger og flows samt meditationer arbejder vi med at genfinde balancen, den rolige og dybe vejrtrækning samt ruster dig til at håndtere og forebygge stress og angst. 


Symptomer på stress kan vise sig på mange måder, bl.a. ved hjertebanken, søvnproblemer, uro i kroppen og koncentrationsbesvær. På holdet sætter vi tempoet ned for at finde tilbage i kroppen og dermed væk fra stress, uro og ugunstige tankemønstre.

Om underviseren: Maria har selv været ramt af stress og angst. Under hendes sygemelding blev yoga  og meditation nogle af de værktøjer, som hjalp Maria tilbage til et liv uden stress. På Maria’s hold, er der plads til dig, og Maria er god til at skabe et trygt rum med ro, velvære og tid.

Vil du vide mere om holdet, må du meget gerne kontakte Maria på maria@yogahusetaalborg.dk

Hvis tidspunktet ikke passer dig, sætter vi løbende nye hold i gang. Send endelig en mail til maria@yogahusetaalborg.dk for

yderligere info herom.

SOMMER YOGA 2021

V/Charlotte Sten

 

Sommer Yoga undervisningen vil byde på Ashtanga Yoga, Vinyasa flow Yoga, Yin Yoga. Der vil hver gang startes op med Pranayama og afsluttes med klang meditation (med forskellige temaer: Chakra, De 8 grene, Yoga Nidra, Nadi/Meridianbane flow).

 

 

Er vejret til udendørs yoga, vil du på dagen få en besked om, hvor vi mødes ellers foregår undervisningen i lokale 124 i Yogahuset på Strandvejen 19, Aalborg.

Vi er lige nu på standby grundet Sognenedlukning, og arbejder på nye datoer.

Som noget nyt i 2021

tilbyder vi en unik mulighed for at komplimentere din uddannelse med 100 timers Yin yoga eller et Urban fordybelses Retreat i Efterårsferien.

Ganske som det smukke Taoistiske symbol skal Yin og Yang flyde ind og ud af hinanden for at skabe balance

– i vores kroppe og sind såvel som i de liv vi lever.

Vi har i dag fået skabt en verden og en hverdag som er domineret af Yang princippet; vi har fokus på effektivitet, fleksibilitet, drive, initiativ, ambition, varme, dag og lys. Måske er den største udfordring, at vi kun dyrker ”gøren”, og har meget lidt tid, plads og rum til ”væren” som på mange måder er essensen af Yin. Yin er også at lære at være med det der er svært at være i (også ift. de fysiske stillinger), og med måne/mørkesiderne af os selv og lære os selv at kende på godt og ondt.

Kurset indholder:

  • Filosofien og baggrunden bag Yin yoga– herunder yogisk etik og livsstil

  • Yin sekvensering og teori – herunder Introduktion til de klassiske yin stillinger samt de modifikationer der bedst skaber samme resultat.

  • Anatomisk introduktion til nøglestillinger i Yin – hvad ønsker vi at opnå med dem, og hvor på kroppen vil vi gerne mærke effekt

  • Overordnet Fascia og Nadi teori (meridianbaner), hvor vestlig medicin forenes med østlig fysiologi

  • Mulighed for selv at undervise  på vores tilrettelagte hold

  • Assisting - hvordan tages hensyn til skader, sygdomme og udfordringer og hvordan kan vi både verbalt og fysisk hjælpes til rette i stillingerne.

  • Mindfullness og meditation

  • Selvudvikling og personlig vækst

  • Et støttende fællesskab med andre ligesindede yogaentusiaster

Derudover vil der naturligvis være en masse lækker Yin undervisning samt afsøgning af hvordan både angst, stress og livsstil sætter sig i kroppen, og hvorledes vi kan forløse og afhjælpe det.

Hvem kan deltage:

Vores immersion er både tænkt som et Efterårsferiesretreat til dig der trænger til væren i stedet for gøren, og gerne vil tune ind på din egen indre stemme. Samtidig er det også et fint supplement til dig der underviser eller gerne vil undervise i yoga og måske har en mere Yang baseret baggrund.

Som alle andre yogatyper kan også YIN fortolkes forskelligt, og vi anbefaler derfor, at du har deltaget i Yin yoga klasser/workshops i YOGA HUSET, og at minimum 2 er med Maj.

Hold nr. TT90020Y Strandvejen 19

Dato. 16-24 oktober 2021.

Tid. Kl. 08:00-18:00

V/ Maj Ingemann-Molden

Pris 14.500 kr; (Early Bird pris)

Dive deep into the works such as the Bhagavad Ghita and find comfort

and inspiration in these old texts

that laid the foundation of what

we know to be yoga today.


Maj is really pleased to announce that 2 amazing teachers of hers, Anat Geiger and Marcel van de Vis Heil are offering a 50 hour Yoga Philosophy intensive this fall, and she is lucky enough to be the assistant. Both are senior teachers to Paul Grilley (who coined the phrase “YIN yoga”) and together they run “the functional teacher training”, which is very much in line with YOGA HUSETs approach to training and teaching.

The retreat is held in beautiful Portugal at the most lovely retreat spot that we can only recommend (Maj did her YIN training in with these same teachers at this retreat center).

Where: D’Alijo Yoga Retreats Casal Cabeceiras de Basto, Portugal

When: 50 hours Intensive Module

30 October - 06 November 2019

Prices: From €1585 – if you sign up via maj@yogahusetaalborg.dk we are able to offer a 10% discount.