_DSC1080.jpg

POLTERABEND - PIGEAFTEN - PERSONALEFORENING

YHAA EVENTS

Mangler du en anderledes polterabend/pigeklub aften/personaleforenings aktivitet, som styrker både den fysiske og mentale sundhed?

 

Med YOGA HUSET events får du mulighed for at udfordre og opbygge både krop, sind og sjæl i de dejligste understøttende rammer. Vores lækre faciliteter er skræddersyet specifikt med mindfulness, ro og velvære for øje; og hopper du i vores hængekøjer, eller på HOT yoga måtten er der også mulighed for at dele forløsende grin sammen.

 

Pris: 1.575 kr. for 60 minutter inkl. udstyr og egen underviser, samt brug af YOGA HUSETs faciliteter før og efter. Adgang til luksuriøs omklædning og bad samt aflåste skabe.

 

Vi kan også komme til jer – i så fald ryger der 750 kr. på prisen (transport + udstyr) = 2.325 kr. 

 

Hvilken løsning du end vælger er du i trygge hænder, og vil altid indgå i en forudgående dialog med din underviser, så vi sikrer os at du får NETOP dét event der passer til dine ønsker.

 

NYHED: Børnefødselsdag kun kr. 1200 med mulighed for tilkøb hos KaffeFair Strandvejen.

YHAA FIRMAAFTALER

I en tid præget af præstation og pres er en yogapause hos jer præcis dét der kan få trivslen op og sygefraværet i bund.

Med YOGA HUSET er du sikker på at få en dedikeret og veluddannet underviser ud der kan tilrettelægge undervisningen, og det medbragte udstyr,

til netop jeres behov.

 

Vi tilbyder et klippekort med mange forskellige kombinationsmuligheder, så der kan skræddersyes én som matcher jeres virksomhedsbehov.

 

Eksempel på klippekortsmodel: 

 

  • 5 x 30 min. ”Fyraftens flow” – dynamisk udrensende og styrkende bevægelser til åndedrættet.

  • 5 x 15 min. “Kontor yoga” tilrettelagt i frokostpausen og udarbejdet med særligt henblik på nakke/skuldre/rygproblematikker.

  • 5 x 12 min. ”Morgenmeditation” – skræddersyet til at afhjælpe stress, udbrændthed og manglende fokus.

 

Samlet aftale til en værdi af godt 12.000 – jeres pris: 10.000 kr.

 

Der er mulighed for at kombinere in house pakken med både online yoga og klippekort til YOGA HUSET på Strandvejen 19 til en fordelagtig rabatpris.