Meet our faculty of facilitators  in Aalborg 2020

MODULER I UDDANNELSEN 2022
(Kan tages som enkelt moduler - mere info: maj@yogahusetaalborg.dk)

MODUL 1

9 dages intensiv (Datoer ikke offentliggjort)
 
Introduktion til den 8 grenede yogavej vi følger på uddannelsen


Vi går helt til bunds i yogaens rod, læser relevante tekster, såsom Bhagavad Ghita og Patanjalis Yoga Sutraer. På dette modul vil vi afgrænse og undersøge hvad yoga egentlig er, hvad er yoga filosofi, yogisk livsstil og etik m.m Yogiske begreber som Karma og Dharma vil også blive introduceret og forklaret. Undervejs får vi selvfølgelig alle de principper vi lærer grundigt i kroppen med masser af fysisk yogaundervisning. Det er også i vores 9 dage modul, at vi tager på ”sommerferie” i varmen og lærer om HOT yoga samt betydningen og brugen af Bandhas og Drishti.

 

MODUL 2

Komponent i de 9 dages intensiv (Datoer ikke offentliggjort)


Yoga anatomi og yoga fysiologi samt ”hands-on assist” og hensynstag 
Med afsæt i Jennilee Toners bog og gennem bevægelse på selve yogamåtten lærer vi om både den traditionelle vestligt forankrede anatomi samt den østlige tilgang indeholdende de mere yoga specifikke kropsbegreber såsom Chakra teori, energibaner (Nadi) og de 5 lag vores væsen består af (Koshas). I det andet intensive modul á 9 dage ser vi på korrekt anvendelse af props/værktøjer og hvorledes man assisterer sine elever med disse. Vi undersøger også, hvordan vi arbejder med skader, sygdomme, udfordringer og gravide/efter fødsel, og det teoretiske stof efterprøves og mærkes så vidt muligt i egen krop.

 

MODUL 3

9 dages intensiv (Datoer ikke offentliggjort)
 
Yogalærens rolle
Her fokuseres på selve faget yogalærer. Vi går på gulvet og ser på konkrete værktøjer ift. brug af tema, musik og stemme, sammensætning af flows og programmer og samtidig vil vi lære om præsentation, formidling og kommunikation. Modulet vil også byde på undervisning i at passe på sine elever med relevant opvarmning/nedkøling og forberedelse, passende justering og assistering ved hjælp af både hænder og verbal vejledning, forberedelse m.m, såvel som undervisning i hvordan vi passer på os selv som lærer (afgrænsning af rollen, en yogalærers mange hatte, psykisk selvforsvar osv.)

 

MODUL 4

(Datoer ikke offentliggjort)


Opsamling, Fagprøve & livet efter uddannelsen
 
I dette sidste modul introduceres faget ”the business of yoga”; hvordan etablerer man sig og driver virksomhed som yogalærer på en etisk og yogisk forsvarlig måde. Modulet byder på mulighed for at dykke dybere i og/eller genopfriske emner af særlig interesse og aktualitet. Afsluttes med praktisk og skriftlig fagprøve (frivilligt, men indgår i prisen og nødvendigt for certificering).

 

 

Pris pr. modul: 

Kommer snarest

 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maj på:

maj@yogahusetaalborg.dk eller på: 40 48 30 01.