_DSC1166 (1).jpg

 WORKSHOPS

AND EVENTS

- If looking for more in-depth courses check out TEACHER TRAINING or IMMERSIONS

- og UNLIMITED MEDLEMSFORDELE
-

Yoga for Ukraine

særtilbud til ukrainske flygtninge og deres børn

Аэро йога базовий дiти & Йога терапiя базовий

Nataliia måtte i al hast forlade sit land, familie, venner og hverdag samt sit yogastudio, da krigen brød ud i Ukraine. Dedikerede yogier, kula, familie og venner er hvad Nataliia og hendes søn måtte sige farvel til.

Selvom hverdagen i Aalborg er langt fra normal for Nataliia, har hun fundet både yoga og kula i YHAA. Derfor var der heller ingen tvivl om, at hun skulle have muligheden for at udbrede yoga til andre i samme situation; og lade YHAA blive samme frirum for dem, som det har været - og er - for hende.  

 

Vi har kunnet nyde Nataliias smil og engagement på vores klasser længe, og nu er Nataliia klar til at undervise to særlige klasser for andre ukrainere i Nordjylland – og Aerial yoga til deres børn.

Vi er stolte af at støtte dette vigtige initiativ - og vi håber inderligt, at du vil hjælpe med at budskabet rammer de helt rigtige!

DATO: Lørdage 19. nov. - 24 dec.2022 

TID: 15:00-16:00 / 16:00-17:00

PRIS: 25,- pr.gang

Se mere og tilmeld dig Aerial Yoga Basic for børn her

 

Se mere og tilmeld dig Yoga Therapy - Basic for voksne her

NYT FORLØB: Yoga For Dummies

_DSC0579_01.jpg
_DSC0075_1.jpg

Få en stærk start på din yogatræning med

et 3-måneders FORLØB

 

Mange har en ambition om at starte til yoga – men der kan være masser af stopklodser på vejen. Måske spekulerer du på, om du vil være den eneste på holdet der ikke kan nå dine tæer (NEJ), måske vil du helst ikke træne alene og måske ved du simpelthen ikke hvor eller hvordan du skal komme i gang.

Efter talrige opfordringer har vi derfor lavet et forløb, hvor du i rummelige rammer kan få en tryg introduktion til hele yogas vidunderlige verden. Et dygtigt og kompetent team guider dig igennem, så du får styr på teknikken og fundamentet.

Vi har sammensat et forløb med lukkede hold, så alle starter samme sted: Med et ønske om at prøve yoga af – uden forventninger og forpligtelse. Efter hver træningsgang har du mulighed for at få skræddersyet vejledning af én af de dygtige supervisere tilknyttet begynderforløbet: Charlotte, Maria og Morten.

DU FÅR:

 • Adgang til ugentlige klasser, personlig vejledning og events

 • Velkomstpakke med eksklusivt 5 turs klippekort til brug i YOGA HUSET

 • Fællesskab og trænings makkere

 • Adgang til en privat FB gruppe, hvor der kan deles tips, opskrifter, inspiration og stilles spørgsmål etc.

 • 10% i Yoga Shoppen

 • Fælles åbnings- og afslutningsarrangement

 • Gratis oprettelse, hvis du efterfølgende melder dig ind i YOGA HUSET


PÅ FORLØBET GENNEMGÅR VI BL.A.:

 • Åndedrættet, og hvordan det kan hjælpe dig – ikke kun til bedre og mere effektiv træning, men også et langt og sundt liv

 • Hvilke principper er vigtige når vi laver de fysiske stillinger, hvordan laver du dem bedst muligt, og hvordan tilpasses stillingerne bedst til den krop, eventuelle skavanker og udfordringer du har med dig

 • Hvad er yoga, filosofien bag den ældgamle helhedstræning

 • Hvordan tyder man et yogaskema, hvad er Hot yoga og Hængekøje Yoga, og hvilken type hold er bedst for dig

 • Hvordan får du mest ud af din træning, hvilket gear, udstyr og tøj bør du anskaffe – og hvor kan du springe over

Alt dette får du for kun 1.289 kr.

Næste forløb starter 31. dec.-1.april  - KUN 4 PLADSER TILBAGE

 

3 okt.-31.okt - UDSOLGT

2. nov.-30.nov UDSOLGT

 Undervisning:

 • Lørdage 12:30-14:00 (Hot Yoga Basic/Aerial Hængekøje Yoga)

 • Tirsdage 16:30-18:00 (inklusive programlægning/vejledning)

 • Torsdage 18:00-19:30 (inklusive programlægning/vejledning)


Det hele foregår i YOGA HUSET, Strandvejen 19, og første gang er der naturligvis rundvisning i de fantastiske faciliteter. Inden start vil du modtage grundig vejledning ift. at finde frem, parkering (cykler og bil), forplejning og beklædning etc. Diverse udstyr kan lånes på adressen.

 

TILMELDING: Intro Forløb (Yoga for Dummies) | FOKUS Folkeoplysning (nemtilmeld.dk)

DECEMBER EVENTS

advents yin.jpg

Yin Yoga Adventskalender

Yoga for Det hele menneske

Juletiden nærmer sig og mange har mere end nogensinde brug for mere åndelighed og nærvær. Vi lever i en tid hvor tempoet er højt og de ting vi tillægger værdi, er alt det der kan måles, vejes og beskrives. Vi mennesker har tendens til i høj grad at måle vores egen værdi på de ting vi gør.  At handle, præstere og analysere er det vi kalder ‘Yang kvaliteter’, hvor Yin energi handler om at være, at sanse og observere - uden at analysere eller bedømme, at give plads til det der ér uden at prøve at ændre på noget.

 

På grund af netop dét fokus kan vi nemt miste kontakten til de dele af os selv som ikke er værdifulde, målt med samfundets normer. Derfor giver YHAA en advents Yin Yoga kalender til værdigt trængende – som DIG og MIG.

 

Ta’ en ven, søster eller soulmate under armen og oplev hvordan Yin yoga kan forløse gamle som nye følelser og ar gemt i vores chakra. Hver klasse slutter med en meditation og en liggende afspænding; savasana.

 

De 4 søndage i advent vil du få mulighed for at se dybere ind i dig selv og fornemme sammenhængen mellem krop og sind

- og forhåbentligt vil du være i stand til at bringe mere Yin energi med dig ind i december og ind i julen.

 

DATO: 27.nov-4.dec.-11.dec.-18.dec.

TID: 14:00-15:30

PRIS: 159 pr gang/GRATIS for Unlimited

Tine workshop.jpg

Vintersolhverv Workshop

Synkroniser din energi og dine drømme 

– med Aurora Zachariasen

I dagene omkring vintersolhvervet sker der en stor energitilstrømning til jorden. Ved hjælp af Kundalini Yogaens teknologi kan energien integreres og bruges til kvantespring i retning af dine drømme og transformere din karma til dharma.

På workshoppen aktiverer vi den powerfulde energi og åbner op for den kosmiske portal igennem specifikke Kundalini yogasæt og pranayamaer, der genskaber en dyb kontakt til din essens. Du får et krystalklart sind og aktiverer din indre power, så du kan sætte handling bag dine intentioner.

DATO: 21. december

TID: 09:00-11:00

Pris: 159; (Drop-In eller Medlemskab)

Tilmeld dig via APP eller her

Y_KIDS.jpg

FAMILIE abonnement

 

Efter talrige opfordringer er vi endelig klar med et koncept der matcher jeres efterspørgsel: Et abonnement for familier – så I kan dyrke jeres yogaglæde sammen.

 

Måske er du allerede fast inventar på yogamåtten, eller måske er det dit barn der er fan. I dag er mange børn blevet introducerede til yogaens verden, og træningsformen har for længst overhalet mange af de traditionelle i popularitet. Samtidig har både store og små fået brug for den ro og koncentrationsevne, som yogatræning kan være med til at opbygge.

 

Hvad kan være bedre end at skabe ro og overskud sammen som familie?

 

Med dette medlemskab råder I tilsammen over ubegrænsede klip, som kan bruges sammen eller på hold hver for sig.

 

PRISER FRA: 429 Kr.

LÆS MERE OG KØB HER

 

For at tilknytte barnet til dit medlemskab (så det kan bookes på hold) skal du kontakte YHAA på telefon 99301000, henvende dig i åbningstiden eller mail info@yogahusetaalborg.dk

This page is consistently updated with current workshops og events. 

Experiencing any issues signing up/finding what you are looking for? Get in contact  via info@yogahusetaalborg.dk.