_DSC1289.jpg

 WORKSHOPS

AND EVENTS

- If looking for more in-depth courses check out TEACHER TRAINING or IMMERSIONS

VORES YOGA FORLØB:

 

...tilbyder dig en fast plads på et hold en gang om ugen, og mulighed til at udvikle din yoga praksis i fællesskab med andre faste deltagere.

Du vil blive mødt af certificerede, erfarne og nærværende undervisere som guider dig gennem yogaens mange forskellige øvelser og giver dig redskaber til større mental og kropslig balance.  Meningsgivende fællesskab, stærke oplevelser og de bedste betingelser for at få det fulde udbytte af din yogapraksis.

 

 

Blandt de faste forløb er:

 

Yoga for alle
På dette yogaforløb kan du være med uanset alder, fysiske evner og kunnen. Fundamentet for dette hold er klassisk yoga, som består af både styrkende stillinger, blide stræk og afspænding.

 

Blid yoga

Forløb med fokus på at styrke og afspænde kroppen på en let og nænsom måde.  De fleste øvelser er liggende og siddende, med professionelt udstyr som støtte. Det er for dig, der ønsker at styrke forbindelsen til din krop, øge kroppens bevægelighed, samt finde ro i sindet.

 

Yin yoga

Yogaforløb til dig, der mærker behovet for at skabe et nærende pusterum for krop og sind.  Du guides nænsomt gennem stillingerne, som holdes 3-5 minutter ad gangen og med denne blide tilgang skabes de bedste betingelser for at genfinde balance, løsne spændinger og skabe ro såvel kropsligt som mentalt.

 

Hensyntagende Yoga

På disse forløb har vi fokus på forebyggelsen af fysiske skavanker og fremning af mental sundhed. Her finder du b.la Yoga for ryggen, Yoga mod stress, og andre kurser skabt til at hjælpe dig godt på vej mod stærkere liv.

 

Ashtanga for let øvede, øvede og Mysore

Forløb til dig der har lyst til dynamisk praksis med faste serier af stillinger, der udføres i flow og med fokus på vejrtrækning.

 

Familie forløb

Spændende kurser for dig med børn, børnebørn, baby eller babymave.

Mange af vores forløb er med Løbende optag, så du kan hoppe på hold der passer dig, når det passer dig (såfremt der er plads); også når forløbet allerede er i gang. Du skal blot kontakte os, så vi kan regulere prisen.

 

 

Find mange flere forløb og workshops her

 

 

Hvis du har brug for hjælp med at finde et hold der passer lige præcis dig?

Kontakt os på tlf. 99 30 10 00 eller info@fokus-folkeoplysning.dk

 

 

Vil du være blandt de første til at høre om vores nyheder og særlige tilbud?